Workshop | Disc golf

 

Het onderdeel Disc Golf gaat helaas niet door, omdat er vanaf de opening van de inschrijving  tot nu toe (21-05) maar een enkele aanmelding is ontvangen.

Organisatorisch moeten we ook ruim van te voren materialen etc.  huren en daarom is besloten om dit onderdeel niet door te laten gaan.
Het bestuur

 disk golf 2018

 

 Disc golf is de ietwat meer flitsende versie van golf. Disc golf is ontwikkeld vanuit de frisbeesport, maar disc golfers spelen met speciale schijven: discgolf discs.

Net als bij balgolf is het de bedoeling om zo dicht mogelijk bij ‘par’ te komen, of zelfs eronder. Bij balgolf gaat het om het aantal slagen, bij disc golf om het aantal worpen. Van de afwerpplek, de tee, moet een speciale frisbee, de discgolfdisc, in zo weinig mogelijk worpen in de discgolfbasket worden gegooid.

Voor een goede score op de discgolfcourse heb je een explosieve snelle worp nodig, maar ook de controle om de disc niet alleen honderd meter ver te gooien en precies te laten landen op de plek die je in gedachten had.

Discgolf is een sport voor iedereen.

disk golf 2018 2

Bij de inschrijving wordt voor het eerst de mogelijkheid geopend om naast dit onderdeel je ook op te geven voor Expeditie Robinson.
Je kunt alsnog mee kunt doen aan het gezamenlijke eindspel vanaf 14.00 uur op sportcomplex Kampong: Expeditie Robinson. (zowel als team als individueel)
Je kunt je ook nog op de dag zelf aanmelden.

Meer informatie
Disc Golf
Sportcomplex Kampong

Wedden dat jij...

OUT OF OFFICE

...bent in juni 2021!

Fotomateriaal

Heb je leuke foto's gemaakt? Stuur ze ons, wellicht zie je ze later terug op de website!

 

Alle adressen!

Een compleet overzicht van alle adressen waar we sporten/clinics en workshops:

Copyright ©2020 Landelijke Sportdag Ministerie van Justitie en Veiligheid
Webdesign: MitZ.nl