logo geel

Sport | Tennis

Het onderdeel Tennis wordt buiten gehouden op de all-weather tennisbanen van het sportcomplex Kampong

Algemene Informatie
tennis 1Het onderdeel tennis wordt gehouden op de all-weatherbanen van het sportcomplex Kampong.
Om mee te kunnen spelen, is tenniservaring noodzakelijk. Het niveau varieert van klasse vier tot en met acht. (zie de sterktebepaling van de KNLTB in de bijlage)
Bij de inschrijving svp aangeven in welke klasse je volgens de KNLTB voor 2022 bent ingedeeld. Er wordt gespeeld in dames-, heren- en gemengd dubbel poules.
De deelnemers dienen om 09.15 uur aanwezig zijn.

Meer informatie
sportcomplex Kampong

Wedstrijdreglement
Je kunt je maar één keer inschrijven (dames dubbel, gemengd dubbel of heren dubbel). Wie zich inschrijft zonder partner kan in een andere categorie dan aangegeven worden geplaatst. Liever niet? Geef dit bij inschrijving duidelijk aan.

Er wordt gespeeld in een poulesysteem, waarbij na afloop van de voorrrondes door alle deelnemers in het middagdeel verder wordt gespeeld in een winnaars- en een verliezerspoule.. Op basis van het aantal behaalde punten is de nummer een en twee per klasse en per winnaars- c.q. verliezerspoule bekend.

tennis 2Het wedstrijdschema wordt pas op de sport- & activiteitendag bekend gemaakt. De games worden doorgeteld. Is bij het eindsignaal de game nog niet is afgelopen, dan telt deze game niet mee.
Om iedereen de volledige tijd te geven om te spelen, moet snel van baan worden gewisseld. De ballen moeten op de baan blijven. 

 

 

Bij de inschrijving wordt voor het eerst de mogelijkheid geopend om naast dit onderdeel je ook op te geven voor Expeditie Robinson.
Je kunt alsnog mee kunt doen aan het gezamenlijke eindspel vanaf 14.00 uur op sportcomplex Kampong: Expeditie Robinson. (zowel als team als individueel)
Je kunt je ook nog op de dag zelf aanmelden.

 

Volg ons op Social Media!

Wedden dat jij...

OUT OF OFFICE

...bent op vrijdag 17 juni 2022!

Fotomateriaal

Heb je leuke foto's gemaakt? Stuur ze ons, wellicht zie je ze later terug op de website!

 

Alle adressen!

Een compleet overzicht van alle adressen waar we sporten/clinics en workshops:

Copyright ©2022 Landelijke Sportdag Ministerie van Justitie en Veiligheid
Webdesign: MitZ.nl