logo geel

Sport | Kanoën


Allereerst aanmelden bij de inschrijftafel in het clubgebouw van Kampong. Aldaar wordt een armband uitgedeeld en (indien van toepassing) de maaltijdbon.
Daarna 10 min. wandelen van Kampong naar de Rijnstroom.
Het onderdeel Kanoën start vanaf Botenverhuur Rijnstroom aan de Weg naar Rhijnauwen (vlak bij Sportcomplex Galgenwaard) en er zijn diverse routes op de wateren rondom Utrecht uitgezet.
Inschrijven doe je via de website en je kunt dan aangeven of je in een 1-persoons, 2-persoonskano of een 5-persoonsroeiboot wilt gaan varen.

kanoen 1

Lekker kanoën door de gezellige Utrechtse Grachten of varen langs de Werfkelders. Houdt u meer van de rust? Ga dan lekker varen door de natuur van de Amelisweerd of Rhijnauwen.

Onderweg kunt u aanmeren bij een van de vele picknickvelden langs het water, of lekker lunchen bij de Veldkeuken. Als u liever een pannenkoek wilt kunt u doorvaren naar Theehuis Rhijnauwen. Dit is ongeveer een uur varen vanaf de Rijnstroom.

Meer informatie
Botenverhuur Rijnstroom

Bij de inschrijving wordt voor het eerst de mogelijkheid geopend om als dit onderdeel al vroeg in de middag voor jou is afgelopen (ligt aan de hoeveelheid wedstrijden/aantal deelnemers)
je alsnog mee kunt doen aan het gezamenlijke eindspel vanaf 14.30 uur op sportcomplex Kampong: Expeditie Robinson. (zowel als team als individueel)
Je kunt je ook nog op de dag zelf aanmelden.

Wedden dat jij...

OUT OF OFFICE

...bent in juni 2024!

Fotomateriaal

Heb je leuke foto's gemaakt? Stuur ze ons, wellicht zie je ze later terug op de website!

 

Alle adressen!

Een compleet overzicht van alle adressen waar we sporten/clinics en workshops:

Copyright ©2022 Landelijke Sportdag Ministerie van Justitie en Veiligheid
Webdesign: MitZ.nl